Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
F05 och F04
Vi är härliga tjejer födda 05 och 04 som just nu tränar tre gånger i veckan.

Är du intresserad av att prova på? Kom då till någon av våra träningar och prova  hur vi har det.

För träningstider, se kalendern.

Vi lägger fokus på teknik, kondition, styrka, målvaktsträning och framför allt hur vi verkar som lag vi jobbar med att förstå innebörden av respekt för varandra samt jobbar med att se varje tjejs egna utväckling. Det gör vi genom att jobba med vår förenings verktyg - Mölndalslinjen- 9 mot 9 info hittar man under rubriken utbildningsplan till vänster eller länger ner på denna sidan.
 
Vårt mål med träningar och matcher är just att alla ska känna att det är utvecklande och utmanande men framförallt roligt. 
 
Förutom träningar och seriespel deltar vi cupper och åker på läger samt hittar på en massa annat skoj som ex träningsmatcher, LSU-träning (fd Talangträning) mm.


Häng med vårt härliga gäng!

Har du frågor utöver informationen ovan så kontakta 
Fredrik Setterberg 0734-45 85 95
Anders Winckler 0706-99 96 57
Olof Rooth

Oddebollen 2018
2018-08-06 13:04
Uppladdning inför semifinal mot Andebu IL.
F04/05 spelade Oddebollen i Uddevalla helgen som gick. Det blev en sjätteplats i turneringen. Efter ett lite segt gruppspel så blev det bättre fart i semifinalen där tjejerna spelade mycket mer inspirerat och vann med 2-1 över Andebu från Norge. Segermålet kom i matchens sista spark:-)
Straffar fällde sedan avgörandet i finalen där Trollhättan/Halvorstorp blev för svåra.
Referat: Trollhättan Halvorstorp - IF Mölndal Fotboll
Straffar fällde avgörandet
2018-08-06 11:39
Finalen i B-slutspelet blev en tät historia på en usel fotbollsplan. Trollhättan/Halvorstorp tog ledningen redan efter tre minuter. Sedan böljade spelet fram och tillbaka med luriga studsar och felbedömningar från båda lagen. Vi får en hörna efter 14 minuter. Tjejerna har tittat på VM och kopierat Englands hörnvariant, det så kallade tåget. Kvitteringen kommer genom Estelle. T/H har flest chanser, men Ida i målet och räddar oss och matchen går till straffar där tyvärr motståndaren får in sina. Ida är på alla straffar utom en, så det kunde lika gärna gå åt andra hållet. En sjätteplats i Oddebollen blev det till slut, nu ser vi fram emot hösten med seriespel!
Sommarträning
2018-06-16 09:34
Under sommaren kommer kallelse för torsdagar att skickas ut när ledare kan hålla i träningar.

Aalborg City Cup
2018-05-16 08:21
Vinnare av Fair Play, Mölndal Fotboll F04/05!!
Vi har varit i Aalborg och spelat cup under Kristi Himmelsfärdshelgen. En cup som kan rekommenderas, framförallt för att allt är så väl samlat på ett område.
Vi spelade 8 mot 8, en något annorlunda spelform som tjejerna hanterade på ett alldeles utmärkt sätt.
Stolta tjejer kunde sedan hämta hem klassens Fair Play pris, riktigt roligt!
Spelarutbildningsplan 9 mot 9
2018-01-11
Spelarutbildningsplan 9 mot 9
Här är spelarutbildningsplanen för 9 mot 9. Här står att läsa om mölndalshjärtat. Riktlinjer för lagen. Vad, hur och varför vi tränar på under perioden.

Länkar till vad, varför och hur vi spelar: 


 
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook