SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gothia Cup
 
Tid:sön 17 juli, 08:00 - lör 23 juli, 18:00
Plats:Tillfällig plats
Aktivitetsinfo:Hej!
Gothia Cup spelas 17 - 23 juli. Vi har 2 lag anmälda som kommer att spela 11 mot 11. Vi kommer möta både svenska och utländska lag på planer runt om i Göteborgsområdet. Vi kommer inte sova gemensamt, utan alla sover hemma.

Vi vet ännu inte matchprogram, när och var vi kommer att spela, men troligtvis blir det 6 matcher utspridda under denna vecka. Vår förhoppning är även att föräldrar kan hjälpa till att anordna ett par sociala aktiviteter denna vecka så att det blir mer än bara matcher för våra killar.

Vi behöver nu veta vilka som kan vara med på årets upplaga! Jag vill också påminna om att spelare måste ha godkänd ID-handling (se tidigare utskick samt bifogad fil) för att få delta.

Att spela Gothia Cup är förenat med en kostnad. När vi anmälde oss 2019 så har många spelare redan betalat 350 kr. Ni som vill vara med, men som inte har betalat kommer få mer information om hur ni betalar deltagande när ni har anmält er. Även om anmälningsavgiften redan är betald så kommer eventuellt överskjutande pengar sättas in i lagkassan så att vi kan använda dem till roliga aktiviteter för laget.

Har ni frågor får ni gärna kontakta Johan:
johan.lundh@infraaction.se
0733 - 47 12 11


<< Tillbaka

 
 
 
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Sponsorer