SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Länk till IF Mölndal fotboll youtube kanal

If Mölndal fotboll har skapat ett youtube- konto och här kan alla tränare lägga upp klipp på inspirerande och stimulerande övningar eller klipp från matcher:


https://www.youtube.com/
Första segern för Mölndal

Under fredagen tog IF Mölndal Fotboll sin första seger i fyran.


Det var genom att slå Styrsö BK med 3–1 hemma på Åbyvallen under fredagskvällen som IF Mölndal Fotboll kunde inkassera sin första seger i den nya serien. Laget har tidigare spelat en oavgjord match och förlorat en match.

Det var Ajdin Smajlovic som såg till att ge Mölndal ledningen efter en frispark i matchens 25:e minut. Gästerna kvitterade före halvtid, men Mölndal gav sig inte. I den 78:e minuten lyckades Alieu Bajaha göra 2–1 och redan åtta minuter senare slog han till igen genom ett mål som blev matchavgörande och som betydde 3–1 inför de 75 åskådarna på Åbyvallen.

Nästa lördag spelar IF Mölndal fotboll borta mot Öckerö IF, ett lag som också vunnit en match, spelat en oavgjord och har förlorat en match. 

Christopher Kullenberg Rothvall

031-86 84 21

sport@molndalsposten.sehttp://molndalsposten.se/sport/forsta-segern-for-molndal/

 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook