SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information till ledare om hantering av medlemsavgifter

Hej alla ledare i föreningen!

Då och då händer det att medlemmar i IF Mölndal Fotboll inte betalar medlemsavgift trots flera påminnelser.


Föreningens verksamhet är beroende av att de som är aktiva i föreningen betalar medlemsavgift. Därför har styrelsen beslutat att efter 4 påminnelser per mail skickas det hem ett brev per post med en sista utmaning att betala medlemsavgift. Om man trots detta inte betalar kommer vi pausa medlemskapet dvs personen i fråga kommer inte kunna bli kallad till match etc. I så fall kommer vi informera berörda ledare.

I brevet informeras medlemmen också om att föreningen har en fond där man kan ansöka om bidrag till medlemsavgift och liknande i fall man av särskilda ekonomiska skäl inte har möjlighet att betala medlemsavgift.

Om ni ledare får frågor kring detta kan ni hänvisa till oss i styrelsen.

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

190227

 

P.S. I föreningens stadgar står att samtliga medlemmar betalar medlemsavgift, därmed även alla ledare. Avgiften för ledare är 50kr per år (alternativt familjemedlemskap) och faktura skickas per mail årligen. Som ledare blir man inte bortplockad från listan pga obetald medlemsavgift men tänk gärna på att betala in era egna avgifter också så har vi koll på vilka som är medlemmar i föreningen.  J

Fakturor för medlemsavgifter för 2019 skickas snart.


 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook