SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till P-11!
Hej
 
Vi är ett gäng glada killar födda 2011 (som fyller 10 år under 2021) som har uteträning på Freja plan vid Aktiviteten (halva planen) två tider varje vecka:
Torsdagar 17.00-18.30
Söndagar 14.00-15.30
(ibland justerade tider enligt tider i Kalendern samt email utskick)
 
Har du lust att vara med och träna o spela så hör av dig till oss tränare, se Kontakt, eller kom till en träning och prova på! 
Det enda som behövs är skor som funkar för fotboll och en flaska med vatten!

För anmälan till laget:

http://www.molndalfotboll.com/form/Default.asp?ID=50500

 

Varmt Välkommen!

Nu kommer Våren!
2021-04-13 09:25

Hej

 

Äntligen! I slutet av veckan kommer vårvärmen så nu känns de som att vi lämnat vinterträningen, även om kanske aprilvädret skojar till det för oss någon ytterligare dag framöver. Nu går vi till ljusare tider med våren och vaccinet! 😊

 

Vinterträningen är därmed avklarad och vi förbereder oss för vårsäsongen! Det har varit roligt i början av året och se så många delta på våra vinterträningar, trots att ibland vädret varit lite väl vintrigt. Vi har förändrat träningarna pga Covid restriktionerna och bland annat ställt in gemensamma P10 matcher/träningar. Vi ser fram att utveckla det samarbetet framöver!

Vårsäsongsuppstarten började med en påskträning och Aprilskämt med spel inom sarger där färdigställande av sargerna med plank och skruv  skulle genomföras ... som snabbt dock genomskådades av barnen! 😊

 

Vi har nu erhållit Seriespel! Skoj!

I nuläget är det inte tillåtet att spela några matcher på grund av de rådande restriktionerna till följd av Covid-19.

Den första matchen är på tisdag 20/4 och därefter är det lördagar som gäller för matchdag. Vi planerar att ha med 10 spelare till varje match. Inbjudningar följer till respektive spelare inför varje match.

I de fall FHM går ut med nya restriktioner så ska vi ha i åtanke att innan Göteborgs Fotbollförbund (GFF) kan gå ut med ny information så ska även VGR, RF och SvFF sammanträda och komma ut med nya direktiv innan GFF kan gå ut med nya restriktioner som gäller för GFF. Så vi får vara lite standby inför varje matchvecka nu i början. Spelschema finns i vår Lag Kalender och vi förbereder för matcherna.

Ni kan läsa om de nya direktiv som gäller på nedanstående länk: http://gbgfotboll.se/arkiv/2021/03/nuvarande-restriktioner-galler-atminstone-till-och-med-18-april-2021/

Detta innebär att Barn- och ungdomsserierna kommer att starta först när restriktionerna tillåter detta. Samtliga Barn- och ungdomsserier kommer under säsongen 2021 att spelas utom tävlan och med ett tillfälligt Corona Regelverk. Det tillfälliga regelverket samt övrig information om serierna kommer att skickas ut när restriktionerna tillåter att serierna sätter igång. GFF kommer löpande att ställa in seriematcherna om det är så att restriktionerna inte lättar och tillåter seriespel.

GFF matchguide: https://d01.fogis.se/svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_177325/scope_0/ImageVaultHandler.aspx210108113003-uq

Så spelar vi 7mot7: https://aktiva.svenskfotboll.se/4af871/globalassets/svff/dokumentdokumentblock/nationella-spelformer/7mot7-20.pdf

Så snart vi kan kommer vi även starta upp träningsmatcher med andra lag beroende på seriespelen och Coronaregler.

 

Gällande vårens träningar så kommer vi med start v17 genomföra Torsdagsträningarna på Freja kl 17.00-18.30 och Söndagsträningarna på Enerbacken kl 14.00-15.30. Hemmamatcherna i seriesystemet kommer att genomföras på Enerbacken. (med start Oktober i år sker all träning på Freja)

Under träningarna kommer vi jobba vidare med bollteknik, spelsystem, lagtänket samt en väldans mycket glädje!

Dessutom roligt vi fortsätter erhålla nya spelare som vill vara med och lira boll! 😊

 

Vi vill än en gång uppmana alla att svara på kallelserna, oavsett om ert barn kan komma eller ej, så vi kan planera matcherna och träningarna.

 

Påminner även om städdagen på Enerbacken 17/4 kl 10.00-11.00.

http://www.molndalfotboll.com/nyheter/?ID=50492&NID=781453

 

Syns på nästa träning!

 

Mvh

Tränarna

Inställd träning Söndag 11/4
2021-04-08 19:41

Hej

 

Då vi har för få tränare tillgängliga nu på Söndag 11/4, pga Påskledighet samt corona restriktioner, så får vi ställa in Söndagens träning.

 

mvh

Tränarna

Torsdagsträningen idag 8/4 inställd
2021-04-08 12:23

Hej

 

Vi får tyvärr ställa in dagens träning torsdag 8/4.

Återkommer angående Söndagens träning 11/4

 

mvh

Tränarna

Påsklovsträningar
2021-03-31 14:26

Hej

 

Hoppas allt väl! Snart dags för lite skolledighet för våra grabbar ! Härligt!

 

Vi planerar träningar kommande veckan enligt:

Torsdag 1/4 (...kanske påskharen smyger in någon april luring under träningen..),  Torsdag 8/4 samt Söndag 11/4. Vi ställer alltså in träningen Söndag 4/4 så vi hinner med att både äta påskmat/godis och träna under ledigheten! En god kombination! :-)

 

mvh

Tränarna

Träning Torsdag 11/3 inställd
2021-03-11 07:26

Hej

 

... det sägs att det "inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder" ...och de ser ut som att det enbart är regn i eftermiddag med mindre vind (vindbyarna under dagen är större) så är det fortfarande ganska oklart om det blir rimliga träningsförhållande idag. Därtill behövs Freja plan skottas innan vår träning.

Därför meddelar vi redan nu att vi ställer in träningen idag Torsdag så satsar vi istället på söndagsträningen!

 

mvh

Tränarna

 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook