SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F05 och F04
Information om vårt glada gäng finner ni framledes på fliken för damjuniorerna.

F-04/05 blir Damjuniorerna
2021-02-02 14:02
Efter tio år som F-04/05 byter laget nu skepnad och blir damjuniorer. Detta innebär inga stora förändringar i praktiken. Gruppen förblir den samma och ledarstaben likaså.

Men det innebär att denna sida nu läggs ner. Kommande info om detta härliga gäng kommer att finnas under fliken för damjuniorer.

//Anders
Oddebollen 2018
2018-08-06 13:04
Uppladdning inför semifinal mot Andebu IL.
F04/05 spelade Oddebollen i Uddevalla helgen som gick. Det blev en sjätteplats i turneringen. Efter ett lite segt gruppspel så blev det bättre fart i semifinalen där tjejerna spelade mycket mer inspirerat och vann med 2-1 över Andebu från Norge. Segermålet kom i matchens sista spark:-)
Straffar fällde sedan avgörandet i finalen där Trollhättan/Halvorstorp blev för svåra.
Referat: Trollhättan Halvorstorp - IF Mölndal Fotboll
Straffar fällde avgörandet
2018-08-06 11:39
Finalen i B-slutspelet blev en tät historia på en usel fotbollsplan. Trollhättan/Halvorstorp tog ledningen redan efter tre minuter. Sedan böljade spelet fram och tillbaka med luriga studsar och felbedömningar från båda lagen. Vi får en hörna efter 14 minuter. Tjejerna har tittat på VM och kopierat Englands hörnvariant, det så kallade tåget. Kvitteringen kommer genom Estelle. T/H har flest chanser, men Ida i målet och räddar oss och matchen går till straffar där tyvärr motståndaren får in sina. Ida är på alla straffar utom en, så det kunde lika gärna gå åt andra hållet. En sjätteplats i Oddebollen blev det till slut, nu ser vi fram emot hösten med seriespel!
Sommarträning
2018-06-16 09:34
Under sommaren kommer kallelse för torsdagar att skickas ut när ledare kan hålla i träningar.

Aalborg City Cup
2018-05-16 08:21
Vinnare av Fair Play, Mölndal Fotboll F04/05!!
Vi har varit i Aalborg och spelat cup under Kristi Himmelsfärdshelgen. En cup som kan rekommenderas, framförallt för att allt är så väl samlat på ett område.
Vi spelade 8 mot 8, en något annorlunda spelform som tjejerna hanterade på ett alldeles utmärkt sätt.
Stolta tjejer kunde sedan hämta hem klassens Fair Play pris, riktigt roligt!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook