Vi spelar 2024 med två seniorlag. Ett i division 4 och ett i division 5. Vi är ett gäng som med glädjen i fokus fortsätter utvecklas som fotbollsspelare.

Anders Bäckner

Välkommen tillbaka till Mölndal Fotboll, Anders Bäckner, ny huvudtränare för vårt damlag. Anders meritlista är mycket lång och har tidigare bland annat varit tränare i klubben för våra P00 och F03, men har även tränat lag i andra föreningar på division 1 nivå (det som numera heter Elitettan). Anders tar över från och med idag 18/10.

Start på höstsäsongen
2023-08-02 12:31

20:15 den 11/8, en fredag, startar serien upp igen för hösten. Vi möter Torslanda IK på Åby och hoppas givetvis på bra väder och mycket publik.

Förlust i Hovås
2023-05-21 23:16

Vi åker till Hovåsvallen och möter Hovås Billdal som innan den här matchen står på noll poäng. Tyvärr står de på tre efter denna. Vi gör tre mål framåt men släpper in (den matematiskt kunnige har redan räknat ut det, typ) mer bakåt, fyra, och åker hem med noll poäng.

En pinne i Landvetter
2023-05-14 22:18

Söndagens match mot Landvetter är en möjlighet att dra ifrån lite i botten av tabellen. Landvetter stod inför matchen på 0 poäng, vi på fyra.

Vi inleder matchen trevande men inleder även målskyttet när Isa sätter dit 0-1 redan efter nio minuter. Därefter tar Landvetter över och hotar genom bra fart på deras yttrar. De kvitterar efter 16 minuter och tar sedan ledningen precis innan halvtid.

Andra börjar också trevande. Vi får inte riktigt upp någon energi. Landvetter drygar ut ledningen till 3-1. Vi får några skador i laget och får chans att prata ihop oss. Den sista kvarten är det ett frenetiskt jobbande Mölndal som först reducerar via Jossan och sedan kvitterar via Terra och visar lite jävlar anamma. Den energin vi avslutar med tar vi med oss till starten i nästa match. Då möter vi Hovås Billdal på bortaplan.