SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till damlaget!

Efter serieseger i division 4 dam väntar nu spel i division 3 säsongen 2023. Vår trupp behöver bli bredare. Därför öppnar vi upp för provträningar i januari. Alla positioner är välkomna för test. Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta Guy Lukebani: 0735-405700. 

Förlust i Hovås
2023-05-21 23:16

Vi åker till Hovåsvallen och möter Hovås Billdal som innan den här matchen står på noll poäng. Tyvärr står de på tre efter denna. Vi gör tre mål framåt men släpper in (den matematiskt kunnige har redan räknat ut det, typ) mer bakåt, fyra, och åker hem med noll poäng. 

En pinne i Landvetter
2023-05-14 22:18

Söndagens match mot Landvetter är en möjlighet att dra ifrån lite i botten av tabellen. Landvetter stod inför matchen på 0 poäng, vi på fyra.

Vi inleder matchen trevande men inleder även målskyttet när Isa sätter dit 0-1 redan efter nio minuter. Därefter tar Landvetter över och hotar genom bra fart på deras yttrar. De kvitterar efter 16 minuter och tar sedan ledningen precis innan halvtid.

Andra börjar också trevande. Vi får inte riktigt upp någon energi. Landvetter drygar ut ledningen till 3-1. Vi får några skador i laget och får chans att prata ihop oss. Den sista kvarten är det ett frenetiskt jobbande Mölndal som först reducerar via Jossan och sedan kvitterar via Terra och visar lite jävlar anamma. Den energin vi avslutar med tar vi med oss till starten i nästa match. Då möter vi Hovås Billdal på bortaplan.

Oavgjort mot Utbynäs
2023-05-06 00:13

Kvällens motståndare på schemat var Utbynäs SK.
Vi öppnar matchen med bra energi som vi håller i en bit in i första halvlek. Utbynäs äter sig sedan in i matchen och vår målvakt är tvungen till några riktigt bra räddningar för att resultatet skall stå sig till paus. 
I andra har vi möjlighet att ta ledningen redan i första anfallet men det vill sig inte i de avgörande lägena idag. Det är bud på mer och vi har till och med en boll inne som vinkas av för offside. 
Matchen slutar 0-0 som väl i stort är ett rättvist resultat baserat på att vi har de flesta chanserna men Utbynäs har lite mer av spelet. 
Nya tag nästa söndag då Landvetter borta står på schemat. 
 

Tufft som väntat i Lerum
2023-04-29 00:31

Lerums IS borta är inget man tar lätt på. Laget låg i div 2 förra året och det märktes stundtals under matchen då de var väldigt kliniska när de väl fick sina lägen efter att vi haft mer boll.

Första halvlek börjar som förra första halvlek med ett tidigt baklängesmål som tyvärr får oss att fokusera på fel saker.

2-0 i slutet av första gör att vi försöker förändra med ny formation i andra. Tyvärr utökar Lerum ledningen tidigt och stänger matchen. Vi får dock in ett tröstmål redan i minut 62 men lyckas dessvärre inte få in någon mer boll i maskorna.

Vi tar helg och tar nya tag hemma på fredag  mot Utbynäs

Platt insats mot Tollered
2023-04-21 23:09

Våran riktiga hemmapremiär blev inte riktigt som tänkt. Vi kommer inte riktigt upp i nivå och är för attitydlösa överlag. Tollered tar sig upp till 0-3 innan vi, genom en fin individuell prestation av Jossan som leder till mål av Lisa, reducerar. Tyvärr utökar Tollered ledningen direkt därefter så det blev lite pyspunka efter det målet.

Nya tag i Lerum nästa fredag.

 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook