SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om du vågar så kommer du att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om du lyckas med något vill du höra, bra gjort. Om du tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill du höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
Premiärvinst för damer 7-7
2024-04-23 13:33
Serieledare

21 april 2024 var en historisk dag i klubbens historia. Då spelade vårt första 7M7 damlag sin första seriematch. Motståndet hette Vrångö IF och slutresultatet skrevs till 4-2, vilket betyder att tjejerna dessutom är i serieledning! Bättre representation för Många, Länge, Bra kan man ju inte få! 

Köp den nya supporterhalsduken
2024-04-18 21:18

Vi lånar fritt av britterna och merch klingar bättre än supporterprylar, oavsett så har vi på gång en supporterhalsduk! En röd fin historia med klubbmärke och Mölndal Fotboll på. Den finns för beställning här, priset är 220:- Vi ser fram emot halsdukshav på Åby, Freja och Enerbacken framöver!

Seriepremiär för våra representationslag
2024-04-01 08:43

Nu i veckan är det äntligen dags att sätta igång årets serier! 

Redan imorgon tisdag 2/4 spelar vårt damlag hemmamatch mot IK Virgo i division 4. Matchen börjar 20.15, och vi ser såklart att så många som möjligt kommer ner till Åby 1 och hejar fram laget till tre poäng. 

 

Därefter, onsdagen den 3/4 är det dags att ta sig till Majvallen för att se våra herrar ta sig an SK Argo i division 6. Matchen börjar 19.45, välkomna även dit!

 

Passa på att klicka på följa-knappen på instagram på följande konton om du inte redan gjort det:

Mölndal Fotboll officiellt konto

Mölndal Fotboll damer

Mölndal Fotboll herrar

Nu är vi igång.
2024-03-17 12:40

I lördags drog träningen igång. Mycket energi och fotbollskunnande under 60 minuters fotbollsglädje. Vårt damlag i 7 mot 7 har nu börjat sin resa mot första året i seriespel.

Mer info om laget finns under "våra junior- och seniorlag" "7 mot 7 dam".

Nya ledare med UEFA C i föreningen
2024-02-27 08:50

I helgen som var gick vi i mål med tränarutbildningen UEFA-C. Kursen tog sin början i december och avslutades alltså den 24 februari. Den gjordes ihop med Lindome GIF. Vi har nu tio nya ledare med den kursen i bagaget.

De lagen som har nyutbildade ledare är:

F12

P13

Herrjuniorer

F10

P12

P14

P13

P11

 

Föreningen uppmuntrar alla ledare att gå ledarutbildningar direkt när man börjar som ledare. Eller som en ledare sa efter avslutad kurs: "Den här kursen skulle man gått för länge sen".

Nyheter från våra lag
 
 
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Sponsorer