SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om man vågar så kommer man att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om man lyckas med något vill man höra, bra gjort. Om man tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill man höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
Publikfest derby!
2022-04-27 08:53

Nu är det äntligen dags! 

Som vi annonserat på vår instagram (Molndalfotbollofficial) senaste tiden är det Mölndals-derby mot Fässberg imorgon torsdag på Åby 1 kl 18:45. Det händer inte varje år att vi får derby mot andra Mölndalslag så nu är det dags att passa på att njuta!

 

Förra året var det otrolig uppslutning på matchen med över 300 pers på läktarna och denna gången siktar vi på att toppa det, eller hur? 

Detta har vi löst ihop med Fässberg för att välkomna så många som möjligt till matchen!

 

* Fri entré för barn och ungdomar
* Gratis korv till barn och ungdomar
* Tävling i halvtid - golfbollstävling liknande den vi gjort på klubbens dag med fina priser! 
* Avspark 18:45 imorgon torsdag 28/4

 

 

Låt oss tillsammans skapa en otrolig atmosfär så kom ner med era lag, vänner och familjer så att vi kan sluta samman som förening heja tillsammans!

 

Ses imorgon! 

Damernas VM-kvalmatch och Mölndal Fotboll på plats
2022-04-12 20:14

Ett riktigt fint initiativ av vår fantastiska Stina- 183 fotbollstjejer från Mölndal på plats på Ullevi för att heja fram damlandslaget i VM-kvalmatchen mot Irland! 

 

Heja Sverige och Heja Mölndal Fotboll 

Klubbens dag 6 juni 2022- save the date
2022-04-09 12:03

Vi närmar oss årets happening - Klubbens dag!

Efter ett par års uppehåll är det ÄNTLIGEN dags igen!

 

När: 6/6 2022, kl. 9.00 - ca15.00 

Var: Enerbacksplan vid Lackarbäck

 

Som vanligt kommer det att bli en toppendag fylld med massor av korta fotbollsmatcher, cafe med gott fika, grillad korv och hamburgare, roliga tävlingar, lotterier med fina priser, uppvisning av fotbollsskolan och mycket mycket mer.

 

Ta med er hela familjen och kom och fira den här dagen med oss!

 

 

Premiär 2022
2022-03-31 14:30

Äntligen är det dags för seriespelen att dra igång! 

Lördag den 9/4 på Åby1 kl 14.00 vill vi bjuda in samtliga medlemmar att komma och stötta våra herr-seniorer i sin premiärmatch.

Det kommer serveras fika i kiosken, erbjudas aktiviteter i halvtid för barn och vuxna där man har chans på riktigt trevliga priser! Nu skapar vi magi tillsammans!


Vi vill uppmana dig som ledare att ta med ditt lag till matchen och heja fram vårt unga och otroligt duktiga seniorlag! 

Under året kommer vi att lägga ett stort fokus på att förbättra oss i att skapa band mellan våra yngre och äldre medlemmar och ett viktigt steg i detta är att besöka varandras matcher och träningar för att främja klubbkänslan. 


Vi har även startat ett instagramkonto för att ha en självklar samlingsplats för er alla där man kan engagera sig kring inlägg och uppdateringar om vad som sker i klubben.
Gå in och följ: MolndalFotbollofficial

 

Vi ses på Åby den 9/4! 

 

Årets ledare 2021
2022-03-13 20:46

Pristagaren har genom sitt alltid trevliga sätt och fantastiska engagemang långt utöver det vanliga både på och bredvid planen skapat en go gemenskap och format sitt lags spelare, ändå från fotbollskolan till idag goda representanter i IF Mölndal Fotbolls representationslag. Dessutom har pristagaren varit behjälplig i flera av föreningens ungdomslag.

Under 2021 har pristagaren med stor kraft och engagemang skapat samhörighet mellan herrsenior och ungdomslagen genom fadderskap och uppmärksamhet runt seniorernas matcher.

 

IF Mölndal Fotboll vill med detta pris uttrycka sin stora tacksamhet för ditt nedlagda arbete och hoppas och tror att du har många år kvar i föreningen.

 

 

Priset tilldelas 2021 till  Per Bertilsson.

Nyheter från våra lag
P-11, 27/06 09:20 
P-11, 20/06 08:11 
Damer Futsal, 15/06 14:47 
P-11, 13/06 06:36 
P-11, 13/06 06:17 
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook