SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om man vågar så kommer man att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om man lyckas med något vill man höra, bra gjort. Om man tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill man höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
2021-04-01 17:30

Glad Påsk alla fotbollsvänner! Var rädda om er och ta hand om er i påsk! 

Städdag på Enerbacken 17/4
2021-04-01 08:33

Hej Föräldrar till spelare på Enerbacken,

Den 17/4 har det har återigen blivit dags att göra årets insats för klubbens yngsta spelare genom att vårstäda planerna.

I år delar vi upp oss lite mer för att på så sätt lösa uppgiften i mindre grupper.

 

 

 

Föräldrar till spelare födda:
- 09, 10 och 11 är välkomna kl.10,00-11.00
- 12-13 kl. 11,10-12,00
- 14-15 kl. 12,10-13,00.

Försök komma i tid för arbetsfördelning.
Det blir som ni ser korta pass (men effektiva.)

Ta med krattor, spadar skottkärra gärna sekatör/grensax och om någon har en röjsåg vore det perfekt. ett antal krattor finns för utlåning.

Vi bjuder i år inte på fika men nästa år blir det extra god bulle det lovar vi:-)

Årets Ledare 2020 - Mats Fors
2021-03-16 12:48

I samband med IF Mölndal Fotbolls digitala Årsmöte 2021 delade styrelsen enligt tradition ut pris till årets ledare.

 

Årets mottagare av Lennart Strandbergs vandringspris tilldelas utmärkelsen med följande motivering:

 

Pristagaren har genom sitt alltid trevliga sätt och fantastiska engagemang långt utöver det vanliga både på och bredvid plan skapat en go gemenskap och format sitt lags spelare ändå från fotbollskolan till idag goda representanter i IF Mölndal Fotbolls representationslag.

Pristagaren har i sitt tidigare styrelsevärv klart bidragit till föreningens ekonomiska välmående. Att pristagaren sedan många år dessutom varit en trogen sponsor har inget med styrelsens val att göra.


IF Mölndal Fotboll vill med detta pris uttrycka sin stora tacksamhet för ditt nedlagda arbete och hoppas och tror att du har många år kvar i föreningen.

 

Priset  2020 tilldelas: Mats Fors

Covid 19 och riktlinjer - påminnelse
2021-03-09 18:36

Nu när solen tittar fram och suget efter fotboll blir ännu starkare passar vi på att påminna om Covid 19 och vad som gäller runt träningar i vår förening.

* Stanna hemma vid minsta symptom.
* Ingen publik, gäller även på träningar.
* Familjekarantän i 7 dagar gäller från senaste positiva provtagningen i familjen.
* Om man blir utsatt för ev. smitta tex. i skolan skall man stanna hemma från utomhusträningen minst en vecka, inomhusträning minst 2 veckor.
(De flesta skolor skickar hem ett meddelande om det går smitta och att man skall vara extra uppmärksam på symptom och undvika kontakter.)
* Om det finns flera fall av Corona i laget bör man överväga att pausa träningar helt ett tag.
* Samtliga lag tänker på att hålla avstånd i samlingar och övningar i möjligaste mån och erbjuder handsprit.
* Matchspel mot andra föreningar är ej tillåtet oavsett ålder.

Ordförande har ordet - verksamheten 2020
2021-02-27 08:01

Fotbollsäsongen 2020 kommer gå till historien som ett märkligt år fullt av restriktioner och annorlunda träningar och nästan alla cuper under året har ställts in.

Men klubben har också haft framgångar lite utöver det vanliga med seriesegrar på löpande band och riktigt bra resultat.

Arbetet i styrelsen har under 11 ordinarie protokollförda styrelsemöten kännetecknats av engagemang och väl förberedda styrelsemedlemmar. Vi har genomfört många möten samt det årliga ledarmötet på ”Teams” för att hålla avstånd, tyvärr har den traditionella ledarmiddagen med respektive dock fått utgå.

 

Föreningens verksamhet har bedrivits på vår egen anläggning Enerbacken (3-3, 5-5 och 7-7). Våra lite äldre lag, 9-9 och 11-11 har huvudsakligen spelat på Åby och Freja.

Futsalträningen och all inomhusträning har fått utgå och även de yngre lagen har varit ute på konstgräs under vintersäsongen.

 

I seriespelet på seniorsidan har det varit blandande framgångar där vårt herrlag fick kämpa för att lyckas behålla sin plats i div 5 men då laget är mycket ungt och fortfarande har en stor utvecklingsmöjlighet ser det spännande ut inför kommande säsong.

Desto bättre gick det för våra damer som i samarbete med Mossens BK gjorde en fin säsong och även nästa år får mäta sig mot div 3-lag .

 

Vi har under 2020 fått göra uppehåll i vårt samarbete med Lutanda Soccer Foundation men hoppas kunna ge ett par spelare möjligheten att komma och träna/spela med oss 2021.

 

IF Mölndal Fotboll har framgångsrikt arrangerat 40:e årgången av MiniLirarCupen. Ett lyckat jubileumsår.

 

Åby Cup låg lite senare i tiden då pandemin tagit fart och fick därför ställas in.

 

Klubbens dag fick dessvärre också ställas in men flickor och pojkar 08 kommer förhoppningsvis att få möjligheten att arrangera tillställningen 6/6 2021.

 

Vår traditionella ”klubbcup” Oddebollen ställdes in i år.

 

Klubbhusfrågan har även i år varit en stor fråga, den nya kommunledningen ser positivt på projektet och har lagt in oss ”lite utanför budgeten” och om bygget skall bli av hänger mycket på vad simhallens slutnota blir. Detta är något som vi ser mycket fram emot då vår nuvarande fastighet sjunger på sista versen.

 

Vår dröm att få konstgräs på Enerbacken ligger fortfarande hos Stadsbyggnadskontoret då marken behöver planändras. Något som dragit ut på tiden, men vi får förhoppningsvis ett positivt besked under 2021.

 

Föreningens ekonomi är i mycket god balans och vi gör ett rejält överskott 2020. Där en stor del kan härledas till minskade kostnader p.g.a. Corona. (Planhyror, domarkostnader och inställda cuper för lagen mm.)

 

Under året har styrelsen färdigställt arbetet med vår uppdaterade ”Mölndalslinje”. Arbetet att få samtliga ledare/spelare/föräldrar att känna till våra värdegrunder fortskrider.

 

Styrelsen ser mycket positivt på klubbens framtid, och fortsatta arbete i enlighet med klubbens mål och vision. En vision som idag lyder:

 

”Vi vill att så många som möjligt, spelar så länge som möjligt och blir så bra som möjligt.”
Kort sagt MÅNGA, LÄNGE, BRA.

 

Styrelsen vill skänka ett stort tack till föreningens 125 betalande ledare och funktionärer för ett strålande arbete under året. Utan vars ideella insatser klubben inte skulle existera.

Nämnvärt är att 100% av våra ledare under året har lämnat in ett begränsat registerutdrag ifrån polisen.

 

Till årets ledare och mottagare av Lennart Strandbergs minnespris utsågs Mats Fors.

 

Ett sista tack till våra sponsorer med Dunross i täten som med sitt stöd bidragit till klubbens värdegrund och att vi sakta men säkert kan höja förhoppningarna på en ny klubbstuga samt en ”egen” konstgräsplan.

 

 

Mölndal 11 januari 2021.

 

Styrelsen/

Ordförande

Mats Pehrsson

Nyheter från våra lag
P-11, 13/04 09:25 
P-11, 31/03 14:26 
F-08/09, 28/03 14:34 
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook