SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om man vågar så kommer man att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om man lyckas med något vill man höra, bra gjort. Om man tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill man höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll, Nicklas Sernevall!
2022-12-04 15:55
Huvudtränare i herrseniorerna.

Vi är glada att kunna presentera vår nya huvudtränare för herrlaget, Nicklas Sernevall.

 

Nicklas är en tränare med gedigen fotbollsbakgrund som kommer synas på våra planer framöver. Från att börja sin spelarkarriär i Gunnilses ungdomsled, via USA har han sedan främst varit verksam i Åsa IF och Kungsbacka. Det följdes upp av en kortare tid i Kozara för att sedan bli två år i Guldhedens IK respektive Eriksbergs IF.

 

Nicklas har en ambition att, ihop med det unga A-laget, ta Mölndal Fotboll uppåt i seriesystemet och på så sätt göra klubben till en ännu mer attraktiv plats att spela fotboll i, även förbi ungdomsåren.

 

Vi hälsar Nicklas varmt välkommen!

Årets ledare 2022
2022-11-30 08:39
Vår ordförande, Mats Pehrson och Stina Lindlöf, ledare för F-14

Årets mottagare av Lennart Strandbergs vandringspris tilldelas utmärkelsen med följande motivering:

 

Pristagaren har genom sitt kunniga tränarskap och fantastiska engagemang och tålamod inte bara lyft sitt egets lags kunskapsnivå utan även varit en förebild för de nya tränarna i fotbollsskolan. Där hon varit behjälplig med sin erfarenhet och positiva ledarskap.

Att pristagaren dessutom på eget bevåg ansökt om stipendium som resulterade i att föreningens alla flickor tillsammans fick gå på Ullevi och se Damlandslaget i en landskamp gjorde juryns val av pristagare ovanligt lätt i år.

 

IF Mölndal Fotboll vill med detta pris uttrycka sin stora tacksamhet för ditt nedlagda arbete och hoppas och tror att du har många år kvar i föreningen.

 

 

Priset 2022 tilldelas:

 

Stina Lindlöf

En höjdpunkt på året - Ledardagen
2022-11-29 18:06

Lite över 50 anmälda fotbollstränare fick under ledardagens förmiddag lära sig att sparka på en boll :-). Under ledning av Eija Feodoroff, världsberömd tillslagscoach, fick Mölndalsledarna lära sig hur man på ett lite nytt sätt får bollen att hamna i krysset på varje försök. ”Skithäftigt, Whauu, Sådärja” var uttryck som hördes över Åbyvallen denna dag. ”Svårt att lära in en ny teknik när man under hela sitt liv gjort på annat sätt men nu jäklar skall jag träna”. Dagen fortsatte med information från Fredrik K (vår föreningsutvecklare) om föreningens spelarutbildningsplan och ledarutbildningar. Sen var det dags för Fredrik S att berätta om klubbens VEO kamera och om dess möjligheter.

 

Dagen avslutades med lite erfarenhetsutbyte och frågestund innan det var dags att svida om för kvällens bankett på Restaurang Tegel dit även respektive var medbjudna. Kvällen bjöd på god mat, gött snack, frågesport och prisutdelning där bl. annat ledarna för vårt damlag hyllades för serievinsten i div 4. 

 

Klubbens alla ledare gör en helt FANTASTISK insats för stadens barn och ungdomar, "vi som förening är så stolta över deras arbete", säger en lycklig ordförande.

Serieseger till vårt duktiga damlag - stort grattis!
2022-10-22 09:10

Grattis till seriesegrarna! Mölndals Fotbolls damlag - ni är bäst! Nästa år väntar 3an :-)!

Stötta vårt damlag - avancemang i division!
2022-10-16 09:00

Vårt grymma damlag spelar sin sista match för säsongen idag:

 

- söndag 16/10  kl. 12.00 mot Utbynäs på Åby 1

 

en superviktig match som är avgörande för serieseger i Div. 4.  Vi hoppas att så många som möjligt dyker upp och hejar fram oss till en vinst!!

 

Nyheter från våra lag
Herrseniorer, 28/01 17:32 
P-11, 22/01 17:37 
F-17, 18/01 07:53 
P-11, 13/01 08:53 
F-10, 11/01 20:48 
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook