SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fotbollsskolan 2024

Uppstart av Fotbollsskolan 2024

 

Fotbollsskolan för barn födda 2019 börjar lördagen den 11/5 kl.9:15-10:30 och håller på fram till lördagen den 15/6.

 

Vi tränar på Enerbacken och det kommer vara flera ledare så att vi kan  dela upp alla fotbollsspelare i smågrupper. Inga speciella kläder eller skor behövs men tänk på vattenflaska :-)

  

Anmälan

Anmäl intresse genom att klicka HÄR

 

Uppstartsmöte

Måndag 6 maj kl.17:30-18:30 har vi infomöte för föräldrar, minst en förälder per spelare ska deltaga. Här går vi igenom hur det fungerar i IF Mölndal fotboll. 

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Ungdomsansvarig:
Anna Rasmusson - annarasmusson73@gmail.com, mob: 0702 738160
 
 
Övrig information
I Fotbollsskolan börjar man det år man fyller fem och tillhör den i ett år. Vi spelar inga organiserade matcher, utan tränar en gång i veckan. Fokus ligger på att barnen ska ha roligt på samma gång som man lär sig grunderna för framtida fotbollsspel. Träningen har betoning på att "bli vän med boll".

 

Under utomhussäsongen håller vi till på Enerbacken. På vintern tränar vi inomhus i Lackarebäcksskolan.

 

 

Ledare till fotbollsskolan
Fotbollsskolans ledartrupp består av föräldrar till barnen så till varje ny fotbollsskola behövs det nya föräldrar som kan ställa upp. 
Inledningsvis finns stöd från mera erfarna tränare ifrån klubben och ofta finns det även någon erfaren förälder som är med som ledare. Intresserad, hör av er till kansliet, ta kontakt med ungdomsansvarig i föreningen eller kom ombytt till första träningen :-). 

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
 
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Sponsorer