SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Fotbollsskolan 2022

Uppstart av Fotbollsskolan 2022

 

Fotbollsskolan börjar lördagen den 14 maj kl.9:30 – 10:30.

 

Inga specilla kläder eller skor behövs men tänk på vattenflaska :-)

 

Vi  planerar att köra fotbollsskolan fram till den 18 juni och sedan starta upp igwn i mitten av augusti.

 

Vi tränar på Enerbacken och där kommer vi att vara flera ledare för att dela upp alla fotbollsspelare i smågrupper. Efter vår träning kommer det andra lag som ska träna och då är det viktigt att vi håller avstånd och lämnar planen. Detta utifrån de riktlinjer och förhållningsregler som Folkhälsomyndigheten har gått ut med.

  

Vi tycker att det ska bli så roligt att träffa nya fotbollsspelare och vi ser också fram emot att träffa Er föräldrar och hoppas att vi kan värva flera av Er till att bli nya tränare i Flickor/Pojkar-17.

 

Varmt välkomna!

 
Anmälan sker via denna länk:
 
Vid frågor, vänligen kontakta:
Ungdomsansvarig:
Anna Rasmusson - annarasmusson73@gmail.com, mob: 0702 738160
 
 
Övrig information
 

I Fotbollsskolan börjar man det år man fyller fem och tillhör den i ett år. Vi spelar inga organiserade matcher, utan tränar en gång i veckan. Fokus ligger på att barnen ska ha roligt på samma gång som man lär sig grunderna för framtida fotbollsspel. Träningen har betoning på att "bli vän med boll".

 

Under utomhussäsongen håller vi till på Enerbacken. På vintern tränar vi inomhus i Lackarebäcksskolan.

 

Ledare till fotbollsskolan
Fotbollsskolans ledartrupp består av föräldrar till barnen så till varje ny fotbollsskola behövs det nya föräldrar som kan ställa upp. 
Inledningsvis finns stöd från mera erfarna tränare ifrån klubben och ofta finns det även någon erfaren förälder som är med som ledare. Intresserad, hör av er till kansliet, ta kontakt med ungdomsansvarig i föreningen eller kom ombytt till första träningen :-). 

 

Välkommen till Fotbollsskolan 2020
2020-08-14 17:16

Tränare pojkar:
Anna Ek
Arash Sahami
Jonas Kruse
Linn Schemholm
Maria Stålhammar
Niklas Westerberg
Pernilla Wingborg
Pontus Eklö
Mikael Hallqvist

Tränare flickor:
Jimmy Ahluwalia
Ricky Ahluwalia
Maggie Taghavi
Välkommen till Fotbollsskolan 2020
2020-05-05 15:02
Barn som är födda 2015 är varmt välkomna till IF Mölndals Fotbolls Fotbollsskola. Fotbollsskolan drar igång under våren 2020, vi återkommer med mer med dateum för uppstart.


I Fotbollsskolan börjar man det år man fyller fem och tillhör den i ett år. Vi spelar inga organiserade matcher, utan tränar en gång i veckan. Fokus ligger på att barnen ska ha kul på samma gång som man lär sig grunderna för framtida fotbollsspel. Träningen har betoning på att "bli vän med boll".


Under utomhussäsongen håller vi till på Enerbacken. På vintern tränar vi inomhus i Lackarebäcksskolan.


Ledare till fotbollsskolan
Fotbollsskolans ledartrupp består av föräldrar till barnen. Inledningsvis finns stöd från mera erfarna tränare ifrån klubben och ofta finns det även någon erfaren förälder som är med som ledare. Men till varje fotbollsskola behövs det nya föräldrar som vill vara ledare (vi försöker hålla en hög ledartäthet). Intresserad - skicka ett mail till kansliet eller kom ombytt till första träningen och säg bara till någon av de erfarna ledarna.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook