SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till P10
Vi är ett gäng glada fotbollskillar födda 2010! Under vårvintern 2024 tränar vi ute på Frejaplan på tisdagar, torsdagar och söndagar.

Om ni är intresserade av att provträna, vänligen anmäl er under anmälan på hemsidan. Enligt överenskommelse med klubbar i GFF skall eventuell övergång ske genom klubbars ungdomsansvariga.
För mer info om P10, kontakta Björn Ellison, bjornellison@gmail.com, 0709-520990 
Champions league kväll
2024-06-02 12:02

I går kväll träffades vi i klubbhuset  för att tillsammans titta på finalen i Champions league och käkade pizza och snacks.
Trevlig kväll tillsammans 
Viktigt att göra andra saker än bara träna och spela matcher. Sammanhållning, glädje och laganda 

När 1 poäng känns som förlust
2024-06-01 18:43

Vi åker ut till Nödinge för seriematch. Taggade som tusan och på bra humör.
Vi tar ledningen efter 4 minuter av Jack med en underbar assist av Ayoub. Sen krånglar vi till det och 15 min senare står det 1-1.
Vi går in i periodvila och försöker styra upp det då många inte alls spelar på den nivån de i normala fall brukar göra.
I 2a perioden ser det annorlunda ut och vi tar kommandot rätt omgående. Stefan bryter högt upp och sätter enkelt 1-2 och vi känner medvind. Fyra minuter senare blir det mål igen och dagens snyggaste. Utspark från Viktor till Filip som driver igenom och förbi två stycken spelar väggspel med Stefan och sen lägger en djupledsboll ut mot höger där Ayoub fint ropar "SLÄPP" till Leo som släpper och Ayoub placerar den snyggt i bortre.
Precis så där som vi tränar på och spelar.
Vi leder nu med 1-3

Sen händer  något....
Vi tappar fokus, blir trötta i värmen och plötsligt har vi tappat ledningen till 3-3, som tyvärr blir slutresultatet.
1 poäng, men detta känn som en förlust.
Hat of the match går till Ayoub. 

Nu surar vi fram till klockan 20 i kväll. Sen blir det pizza, snacks och dryck när vi samlas för att titta på Champions league tillsammans
Forza Mölndal P10

Vi spelar vårt spel
2024-05-26 11:54

Igår kom Ytterby på besök. En fantastisk solig och varm dag. Våra härliga föräldrar hade dukat upp Kaffebordet och när dom bjöd in till fika bjöd Mölndal P10 på härlig fotboll.

Vi ser hur träning ger färdighet och att varje träning ger utdelning. 

Många fina aktioner och fler skott på mål än tidigare.

Vi tackar publik domare och Ytterby för matchen. 

Forza Mölndal 

Efter regn kommer solsken
2024-05-18 21:39

Efter förra veckans tunga förlust mot Zenith och en vecka med sjukdomar i laget. Åkte Mölndal P10 på bortamatch mot SG Ruddalen, som vi förlorade mot tidigt i våras i en träningsmatch. Men då var vi inte samspelta, ingen klar spelidé och turbulent med spelare som slutat.

Annat var det nu, när vi steg in på plan taggade som tusan på revansch.
Solen sken, publiken var där och vi hade bara vinst i tanken.
Men vi spelade katastrofalt dåligt i 1a perioden och låg under med 1-0. Felix får gå av efter en ful tackling där han ådrar sig en lårkaka. 
Efter en uppsträckning och en justering av taktiken gick vi ut och spelade fotboll så bra som vi verkligen kan. Det gav resultat rätt omgående och Stefan gjorde 1-1 och vi var med igen. 7 minuter senare gör Pep 1-2 med assist av Max B och vi hade verkligen tagit tag i matchen. Nu spelade vi ut dom och de tjongade långbollar som våra mittfältare och backar tog hand om, så det blev aldrig riktigt farligt bakåt.
Vi försöker spela bollen via alla lagdelar och killarna gör det väldigt bra. Vi tränare är oerhört stolta över att de inte faller in i att slå långbollar om det går trögt. Visst en å annan långboll kommer i bland men mittfältet är där och avancerar framåt , vilket ger utdelning och Stefan får göra sitt andra mål med assist av Oscar. Sen får Ruddalen en utvisad ( rött kort ) och vi tar ett övertag, men på något konstigt sätt lyckas de reducera med 8 min kvar. Ställningen med 8 min kvar är nu 2-3 och det börjar blir lite nervöst. Men vi behåller lugnet och fortsätter spela boll mellan lagdelar och åter igen visar laget järnvilja och fokus. Med 3 minuter kvar får Stefan bollen och sätter slutresultatet 2-4.
Det sista som händer innan domaren blåser av är en monsterräddning av Oscar!

Underbart att se laget kämpa för varandra och verkligen spela fotboll. 
Stolt tränare går och lägger sig med ett leende på läpparna, men med fokus på nästa träning och match
Forza Mölndal
/Andreas

Vi gav oss inte!
2024-05-07 09:01

Vi hade en tidig morgonmatch mot serieledarna Sandarna i söndags. Pigga och taggade killar gick ut stenhårt i första och tog kommandot direkt. Motståndarna var knappt över mittlinjen men vi lyckades ändå inte få in bollen.

 

Tor var otroligt trygg i målet och spelade högt upp, vilket gjorde att vi kunde behålla pressen långt från vårt mål. 

 

Men så får de en billig frispark, som de dundrar in. Vi lyckas behålla pressen men så får de en kontring och 2-0 är ett faktum. 

Lite tunga huvuden men vi lyckas peppa killarna och jag tror stenhårt på killarnas förmåga att ta tillbaka matchen. 

I andra perioden är det verkligen tufft men schysst, hårda närkamper och fint spel från vår sida. De kör långbollar då vi, som alltid, lyckas störa deras speluppbyggnad. 

I tredje perioden är det ren och skär inställning och vi vänder matchen! 

Eliot bryter ett uppspel och placerar bollen i bortre stolprot. 2-1 och killarna får mer energi och vi blir ännu starkare. Vi fortsätter med vårt spel och höga press. Och tack vare ett otroligt bra försvar lyckas vi hålla tätt bakåt och vi gör 2-2 genom Ludvig med assist av Ayoub! 

I 67e minuten får vi en frispark som Stefan stegar upp till. Med snyggt spelförståelse ger han Filip en smörpassning centralt som Filip behärskat placerar i mål och vi har vänt 2-0 underläge till 2-3 med 8 min kvar. 

Stressade killar men efter någon minut lugnar de sig och bevakar ledningen fram till att domaren blåser av! 

En helt fantastisk lagvinst på alla nivåer! 

Vi tränare är enormt stolt över deras positiva inställning och jävla annamma. Nu tar vi med oss energin och glädjen in i denna veckans träningar och match. 

Vi tackar också Oscar, som denna dag var vår materialare.

 

Nu till helgen väntar hemmamatch mot Zenith! 

/Andreas 

 

 

 

 
 
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Sponsorer