SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Avtackning och träning inför kommande säsong
En fin blandning av fotboll och futsalspelare

Ni hittar information om kommande och aktuella futsalaktiviteter nedan.

 

Vid pennan,
Alf.// 
 
 
Tack för dina två år i IF Mölndal Fotboll
2023-10-01 14:26
Tack för denna gång Mikaela

Vi är många som kommer att sakna dig, ditt glada skratt och din vilja att alltid kämpa på planen under match och på träningar. Jag tror att alla i klubben som på något sätt träffat dig instämmer och säkert önskar dig lycka till i ditt hemland, USA. Nu har du två års erfarenhet från fotboll och futsal samt en Master´s degree med dig hem i bagaget.

Glöm aldrig våra enkla regler " Have fun and always be playable".

Wish you the best back home.

Ledarna gm. Alf

Mjukstart - Träning - Futsal
2023-09-20 21:08

Två träningstillfällen inför vinterns futsalsäsong är bokade.

Torsdagen den 21:a september klockan 2000 i Katrinebergshallen samt

lördagen den 30:e klockan 1100 i samma hall.

Kontakta ledarna om ni har frågor (information finns under kontakter i menyn).

 

Ledarna gm Alf

En härlig viktoria
2022-01-15 21:33
Segerdans

En del dagar är det extra roligt att vara ledare i Mölndal Fotboll.

Corona, jobb och karantäner gör att "manskapet" reduceras lite överallt, så även i våran trupp inför dagens match. Men efter att juniorerna mycket snabbt kunde erbjuda extra stöttning så fick vi ihop ett fullt lag med flera avbytare.

Spelet började relativt lugnt för att kunna hushålla med krafterna och lära känna varandra lite mer. Men som i många matcher och tävling så är det svårt att gå på tomgång, så även här. Tempot trappas upp och snart börjar målchanserna att komma för båda lagen. Vi ligger under med 3-1 i halvlek vilket lika gärna kunde vara tvärtom. Undertecknad hade två krav på tjejerna idag, ha roligt och gör erat bästa. Vinner ni dessutom så gör inte det något.

I halvlek så syntes det lång väg att detta var kul och på antydningarna till svett och på damernas rosade ansikten såg man att i den här matchen ska det kämpas till sista minuten. Vila i ”timeouten” och vila då bollen var död gjorde att vi orkade mest och efter att vi reducerat till 3 mot 3 så släppte alla hämningar. Nu spelade tjejerna inspirerande och kreativt och stöttade varandra i allt. Målen ramlade in till vår favör och ledde till en härlig viktoria.

Idag fick alla fem bollar av fem och förhoppningsvis ett trevligt futsalminne.

 

Dagens stoltaste ledare Alf tackar för underhållningen.

Forza Mölndal

 
 
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Sponsorer