SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongen 2022/2023 är snart färdigspelad för Mölndals futsaldamer. 
Vi återkommer med information om kommande aktiviteter längre fram.

 

Vid pennan,
Alf.// 
 
 
En härlig viktoria
2022-01-15 21:33
Segerdans

En del dagar är det extra roligt att vara ledare i Mölndal Fotboll.

Corona, jobb och karantäner gör att "manskapet" reduceras lite överallt, så även i våran trupp inför dagens match. Men efter att juniorerna mycket snabbt kunde erbjuda extra stöttning så fick vi ihop ett fullt lag med flera avbytare.

Spelet började relativt lugnt för att kunna hushålla med krafterna och lära känna varandra lite mer. Men som i många matcher och tävling så är det svårt att gå på tomgång, så även här. Tempot trappas upp och snart börjar målchanserna att komma för båda lagen. Vi ligger under med 3-1 i halvlek vilket lika gärna kunde vara tvärtom. Undertecknad hade två krav på tjejerna idag, ha roligt och gör erat bästa. Vinner ni dessutom så gör inte det något.

I halvlek så syntes det lång väg att detta var kul och på antydningarna till svett och på damernas rosade ansikten såg man att i den här matchen ska det kämpas till sista minuten. Vila i ”timeouten” och vila då bollen var död gjorde att vi orkade mest och efter att vi reducerat till 3 mot 3 så släppte alla hämningar. Nu spelade tjejerna inspirerande och kreativt och stöttade varandra i allt. Målen ramlade in till vår favör och ledde till en härlig viktoria.

Idag fick alla fem bollar av fem och förhoppningsvis ett trevligt futsalminne.

 

Dagens stoltaste ledare Alf tackar för underhållningen.

Forza Mölndal

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook