SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nystart!

Nystart med unga, hungriga mölndalskillarsom har ett tydligt mål!

 

Är du intresserad av att komma och provträna? Fyll i formuläret 

http://www.molndalfotboll.com/form/Default.asp?ID=50500

 

Kom ihåg att skriva lite om dig själv i ¨kommentarer¨.

 

För mer information, kontakta Joakim Karlsson på karlssonjoakim@mail.com

Seger i seriepremiären
2021-06-23 16:35

Klubbens herrseniorer tog en övertygande seger i seriepremiären mot IF Warta. Resultatet blev till slut 0-5 på en välklippt Sälöfjordsvallen.

Målen gjorda av:

Alex Jubel x 2

Samuel Nilsson x 2

Max Pajnert

Vi går nu på sommarvila som serieledare:-)

Information från A-laget
2021-06-21 07:24

Vi från herrseniorverksamheten har nu haft möjlighet att besöka nästa alla pojklag under juni.
Vi är mycket glada över den fina responsen från er alla. Både spelare och ledare har tyckt att det har varit väldigt roligt och givande – stort tack!

I samband med besöken har vi lyft fram att A-laget gärna tar emot ert stöd framöver – som publik på hemmamatcherna på Åby 1. Detta gäller naturligtvis alla barn (medlemmar) som spelar i klubben – såväl flickor som pojkar. Följ även gärna bortamatcherna via appen Min Fotboll, sök på IF Mölndal Fotboll eller gå in på denna länken:

 

https://minfotboll.app.link/wZpG4KYpchb?Derbyt i serien mot Fässberg, som spelas någon gång mellan 20-22:e augusti, lyfter vi fram extra – målet är 500 vita (arenan tar närmare 1300 sittande åskådare) matchtröjor på läktaren. Har du som spelare på dig den vita matchtröjan så utgår ingen entré-avgift (övriga 30:-). Kom i tid för bra sittplats, det kommer bli en fantastik upplevelse – på alla sätt. Vi återkommer när matchdag och tid för avspark är spikad.

Första seriematchen spelas 22  juni, Warta borta på Sälöfjordsvallen med matchstart kl 19:00 – följ via Min Fotboll eller kom dit och se matchen på plats. Därefter är det ett uppehåll över sommaren fram till 7 augusti. Då spelas första hemmamatchen på Åby 1 med matchstart 14:15.

Klubben har också ett herrjuniorlag med taggade och lovande spelare, som spelar en snabb och teknisk fotboll – kom och titta! Juniorernas hemmamatcher spelas också på Åby, speldag är normalt söndagar (schema finns att tillgå via hemsidan).


 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook