SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nystart!

Nystart med unga spelare och ny huvudtränare som siktar uppåt i seriesystemet.

 

Är du intresserad av att komma och provträna? Skicka mail till mail@molndalfotboll.com. Berätta lite om dig själv, vilken position du spelar och din bakgrund som fotbollsspelare. 

Kom ihåg att skriva lite om dig själv i ¨kommentarer¨.

Seger i höstpremiären!
2023-08-10 22:34

Sicken go seger! Serietrean Önnered kom på besök till Åby denna relativt soliga torsdagskväll. Vi tuggar på bra i vårt presspel och har även ett eget spel idag som är riktigt bra. 
Henke fixar en straff som han hänger dit själv och startar målskyttet i matchminut 31. Tio minuter senare får vi hjälp på traven av ett rött kort för motståndet som gör att vi kan spela på lite större ytor. Vi går dock in i andra och tar det lite för lugnt. Efter nästan 20 minuter i andra sätter dock Hugo J bollen i mål efter ett riktigt fint förarbete av Mackan Fors, som sedan får stänga matchen via en assist av Lucas Carlsson. Önnered får sedan en frispark i slutet av matchen och reducerar till slutresultatet 3-1. 
Värt att notera i övrigt är att vi idag ställer upp med två hemvändande spelare, något som känns fantastiskt som förening. Välkomna hem Anton Johansson och Markus Forsberg!

Höstdelen av serien startar snart
2023-08-02 12:28

Torsdagen den 10 augusti tar vi emot Önnereds IK på Åby Arena 18:45.  Som vanligt hoppas vi att så många som möjligt tar sig ner och stöttar laget!

Förlust mot Björndammen
2023-05-21 23:15

Vi räcker inte till den här matchen. Vi trycker på i första men får inte till lägen förutom kvitteringen. Vi tappar lite momentum i andra, släpper in två mål. Reduceringen kommer men dessvärre är det färdigt där. Nästa match är mot Guldheden på Åby, torsdag den 25/5 18:45 (tidig kickoff som Söder brukar säga). Vi ses där.

En grym derby kväll och bruten förlustsvit
2023-05-12 23:20
Kvällens första målskytt, Lukas Winckler

Inramningen var grym. Det var sommarvärme, mycket folk och ett Mölndal som var taggat från start, något vi haft svårt med tidigare matcher. Denna matchen startar vi med 100% från början och pressar Fässberg högt. Redan efter nio minuter smäller det, Lukas Winckler sätter dit 1-0 och lägger sordin på lila megafoner och vuvuzelor. Måste i en sidomening nämna Fässbergs unga supportrar som ändå matade på med väsen under i stort sett hela matchen, trots underläge.

Vår press sitter fint idag och efter 21 minuter är det dags igen. Matchens profil, med Fässberg som moderklubb sätter dit 2-0. Henrik Nilsson är het idag! Vi går till paus med 2-0.

En välbehövlig vila senare är matchen igång igen. En märklig situation efter åtta minuter i andra ger 3-0 via självmål. I vanliga fall hade det känts tryggt och det hade bara varit att spela av matchen, men historien hade lite för många matcher där vi tappat den här typen av ledningar. Fässberg trycker på en del från minut 70 och framåt men det här är mental seger för oss när vi lyckas hålla nollan intakt och bryta det som ibland har varit en förbannelse. En grym match och fantastisk publik.

Tack för ikväll alla som kom till Åby. Hoppas vi ses snart igen. Torsdag 25/5 klockan 18:45 är det dags igen, då tar vi emot Guldheden.

Förlust mot Kungsladugård
2023-05-06 00:12

Kvällens match slutar förlust 3-1 på Apelsinplan. 

Nu tar vi nya tag, nästa match är mot Fässbergs IF. Alla till Åby!!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Start, 18/10 23:16 
Start, 11/10 17:41 
Start, 04/10 23:10 
Start, 21/08 22:19 
Start, 21/08 19:48 
 
 
Huvudsponsor
Guldsponsorer
Sponsorer