Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om man vågar så kommer man att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om man lyckas med något vill man höra, bra gjort. Om man tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill man höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
Uppdatering om fotboll och corona 200403
2020-04-03 11:14
Hej alla i IF Mölndal Fotboll!

Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd gör att det kommer bli förändringar i vårens fotbollssäsong. Vi följer FHM och Göteborgs Fotbollsförbunds riktlinjer.

•Alla seriematcher och cuper är förskjutna, börjar tidigast 1/6.

• Träningsmatcher får genomföras med max 50 personer totalt på-och runtom planen. Detta innebär att man bara kan spela en match åt gången och att ledarna tar ansvar för att totala antalet personer inte överstiger 50, tex genom att varje barn kan ha med sig max en förälder. Följ rekommendationer för att minimera smittorisk.

• Träning utomhus kan fortsätta då man bedömer att smittorisken är relativt låg och att idrott är positivt för folkhälsan.
Minimera övningar med mycket närkontakt. Vi kommer också att se över schemat (tex. max två lag tränar samtidigt på Freja) för att minska kontaktytor och möjliggöra övningar som innebär mer avstånd. Det kan innebära färre plantider för vissa lag under våren, då uppmuntrar vi till annan typ av träning, tex i naturen.

•Ledare, spelare och föräldrar stannar hemma vid minsta symptom.

Tyvärr får vi också ställa in Klubbens dag 6/6 i år.

Mvh, Styrelsen IF Mölndal Fotboll
Corona och IF Mölndal fotboll
2020-03-31 16:47

I fredags beslutade regeringen om förbud mot allmänna sammankomster med över 50 personer. IF Mölndal Fotboll följer förstås detta med hjälp av Riksidrottsförbundets och Svenska fotbollsförbundets rekommendationer för idrott.

 

Så från och med söndag 29/3 gäller följande:

 

-Träningar kan genomföras som tidigare även om vi kan komma upp till 50 pers med dubbla lag som tränar samtidigt. 50-personers regel gäller ej föreningsinterna träningar.

 

-All medverkan i matcher och sammandrag med över 50 personer bör ställas in.

 

RF och SvFF har gjort lite olika tolkningar. RF har gått ut med att man får vara högst 50 personer på samma idrottsanläggning samtidigt. SvFF har gjort tolkningen utifrån polisens allmänna definitioner att enbart publik räknas som ”deltagare”, ej spelare och ledare. Så i väntan på förtydligande instruktioner gällande matcher från Folkhälsomyndigheten finns lite tolkningsutrymme.

IF Mölndal Fotbolls styrelse uppmanar ledarna att se över matcherna och tex flytta eventuella parallella matcher på Freja så vi följer bestämmelserna om max 50 personer. Och bidrar till att begränsa smittspridningen.

Vi följer de råd och beslut som tas och kommer med ny info om läget ändras.

 

Och kom ihåg: stanna hemma vid minsta symptom!

 

Mvh,

Styrelsen för IF Mölndal Fotboll

Åby cup 2020 är inställd
2020-03-13 14:36

Med tanke på de senaste dagarnas Coronaspridning och Folkhälsomyndighetens/Regeringens beslut gällande evenemang över 500 deltagare tvingas vi nu meddela att Åby cup 2020 är inställd.

 

Anmälningsavgiften kommer att återbetalas och vi hoppas att ni får en bra säsongsstart även utan denna träningsmatch cup. Vi ber att få återkomma nästa år med ny inbjudan.

 

För att säkerställa att anmälningsavgiften återbetalas till rätt konto ber vi SAMTLIGA LAG som betalt in att snarast återkomma med er förenings bank eller postgironummer till:


abycup@gmail.com


Vi har dessvärre ingen möjlighet att swisha tillbaka avgiften.

 

Vänligen,

Tävlingsledningen

Åby Cup

IF Mölndal Fotboll med anledning av Coronaviruset
2020-03-12 22:57

Klubben följer Folkhälsomyndighetens hemställan och regeringens beslut som tagits att sammankomster med över 500personer inte får arrangeras.


När det gäller vanliga matcher och träningar finns det i dagsläget inga restriktioner och vår bedömning är att så länge skolan är öppen tar vi som förening inte beslutet att ställa in all verksamhet. Vi följer givetvis noga Fotbollsförbundet och Folkhälsoinstitutets rekommendationer och riktlinjer i frågan och beslutet kan komma att ändras med kort varsel.


Känner någon oro över träning/match är det givetvis helt upp till individen att ta ett eget beslut om att närvara eller ej. Givetvis skall man heller inte träna om man upplever problem med luftrören, känner sig förkyld eller allmänt vissen.


Tänk också på den allmänna hygienen, tvätta händerna oftare och hosta i armvecket. Undvik också att hälsa genom att ta i hand.


IF Mölndal Fotboll,
Styrelsen

Utskick om begränsat registerutdrag för alla ledare
2020-02-01 10:13

Som redan delats i mail till alla ledare, så gäller från 1 januari 2020 att alla idrottsföreningar inom Riksidrottsförbundet skall kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn.


/Styrelsen

Nyheter från våra lag
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook