Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om man vågar så kommer man att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om man lyckas med något vill man höra, bra gjort. Om man tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill man höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
TACK för den här säsongen!
2020-10-22 20:48

Ännu ett fantastiskt fotbollsår är på väg att avslutas. Klubben är större än någonsin och mängder av träningar och matcher har genomförts. Fram till 20/10 så är det närmare bestämt 2452 st! Vilken prestation ni alla ledare och spelare gör i vår förening.


På bilderna ser ni våra pojkar födda 05 och 04 när de firar sina respektive seriesegrar 2020. Även Mölndals Herrjuniorer vann sin serie så framtiden ser enormt ljus ut på herrsidan.


På Damsidan såg våra duktiga tjejer tillsammans med Mossens BK länge ut att ta hem serien i div 3 men slutade tillslut på en mycket hedrande 3:plats. Det skall bli spännande att följa damerna i Futsalens div 1 under vintern.

Framgångarna är många och glädjen är stor.

Styrelsen tackar och gratulerar!

Erbjudande till alla medlemmar från INTERSPORT!
2020-09-09 11:31

Den 7–13/9 önskar INTERSPORT alla medlemmar välkomna på exklusiva

Föreningsdagar. Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*.


Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din

smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden

FÖRENING25 på intersport.se.

 

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

 

  foreningsdagar_v37.pdf »*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Uppdaterad info om publik på matcher
2020-08-14 17:48

Hej Supporters till  IF Mölndal Fotboll!

Svenska fotbollsförbundet har släppt lite på Coronarekommendationerna gällande publik till ungdom och representationslag (under div 2) och gått ifrån ”ingen publik” till max 50 personer.


Ni är alltså välkomna tillbaka för att titta på fin fotboll, match och träning under förutsättning att det inte är fler än så runt planen. (Spelare och funktionärer räknas ej.)

I de fallen när flera matcher spelas samtidigt på tex. Freja el. Åby ber vi publiken att sprida ut sig så mycket det går för att undvika trängsel och att hemmalagens ledare och föräldrar ansvarar för att publikantalet inte överskrider 50 totalt runt en 11-mannaplan.  

Vi vill samtidigt uppmärksamma om att olika klubbar kan ha olika policys/tolkningar (vissa föreningar tillåter fortfarande inte publik) och att det är föreningen som arrangerar hemmamatchens regler som gäller. Styrelsen IF Mölndal Fotboll.

Dags att anmäla sig till vinterns futsalspel
2020-08-05 08:22
På följande länk hittar ni den information ni behöver.
http://gbgfotboll.se/arkiv/2020/08/anmalan-till-futsal-sasongen-20182019-/

Alf.//
Avgift för livesändningar i Min Fotboll
2020-07-27 20:22

Från och med 1 augusti 2020 kommer en avgift att tas ut för att titta på livesända matcher i Min Fotboll. Avgiften behövs för att täcka kostnaderna för streamingen och ger dig möjligheten att stödja din förening. Detta genom att intäkten från ditt köp delas med föreningarna.


För barn- och ungdomsmatcher köper du köper du ett Barn- och Ungdomskort som för 59 kr ger dig 30 dagars tillgång till ALLA barn- och ungdomsmatcher som sänds i Min Fotboll. Föräldrar, släktingar, mor- och farföräldrar kan alltså se alla barn eller barnbarns matcher till ett fast pris. Det är inget fast abonnemang som dras från ditt konto varje månad, utan du väljer själv om du vill köpa tillgång för nästa 30-dagars period. Hälften av intäkterna från ditt köp, efter avdrag för momskostnader, går till den förening du väljer i samband med din betalning. Den prioriterade betalningsmodellen kommer att vara Swish


För mer info, läs här:


https://aktiva.svenskfotboll.se/nyheter/2020/7/avgift-for-livestream/


Nyheter från våra lag
Damjuniorer, 15/01 14:49 
P-11, 14/01 19:58 
P-11, 11/01 16:37 
F-10, 07/01 12:13 
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook