SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om man vågar så kommer man att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om man lyckas med något vill man höra, bra gjort. Om man tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill man höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
Ordförande har ordet - verksamheten 2020
2021-02-27 08:01

Fotbollsäsongen 2020 kommer gå till historien som ett märkligt år fullt av restriktioner och annorlunda träningar och nästan alla cuper under året har ställts in.

Men klubben har också haft framgångar lite utöver det vanliga med seriesegrar på löpande band och riktigt bra resultat.

Arbetet i styrelsen har under 11 ordinarie protokollförda styrelsemöten kännetecknats av engagemang och väl förberedda styrelsemedlemmar. Vi har genomfört många möten samt det årliga ledarmötet på ”Teams” för att hålla avstånd, tyvärr har den traditionella ledarmiddagen med respektive dock fått utgå.

 

Föreningens verksamhet har bedrivits på vår egen anläggning Enerbacken (3-3, 5-5 och 7-7). Våra lite äldre lag, 9-9 och 11-11 har huvudsakligen spelat på Åby och Freja.

Futsalträningen och all inomhusträning har fått utgå och även de yngre lagen har varit ute på konstgräs under vintersäsongen.

 

I seriespelet på seniorsidan har det varit blandande framgångar där vårt herrlag fick kämpa för att lyckas behålla sin plats i div 5 men då laget är mycket ungt och fortfarande har en stor utvecklingsmöjlighet ser det spännande ut inför kommande säsong.

Desto bättre gick det för våra damer som i samarbete med Mossens BK gjorde en fin säsong och även nästa år får mäta sig mot div 3-lag .

 

Vi har under 2020 fått göra uppehåll i vårt samarbete med Lutanda Soccer Foundation men hoppas kunna ge ett par spelare möjligheten att komma och träna/spela med oss 2021.

 

IF Mölndal Fotboll har framgångsrikt arrangerat 40:e årgången av MiniLirarCupen. Ett lyckat jubileumsår.

 

Åby Cup låg lite senare i tiden då pandemin tagit fart och fick därför ställas in.

 

Klubbens dag fick dessvärre också ställas in men flickor och pojkar 08 kommer förhoppningsvis att få möjligheten att arrangera tillställningen 6/6 2021.

 

Vår traditionella ”klubbcup” Oddebollen ställdes in i år.

 

Klubbhusfrågan har även i år varit en stor fråga, den nya kommunledningen ser positivt på projektet och har lagt in oss ”lite utanför budgeten” och om bygget skall bli av hänger mycket på vad simhallens slutnota blir. Detta är något som vi ser mycket fram emot då vår nuvarande fastighet sjunger på sista versen.

 

Vår dröm att få konstgräs på Enerbacken ligger fortfarande hos Stadsbyggnadskontoret då marken behöver planändras. Något som dragit ut på tiden, men vi får förhoppningsvis ett positivt besked under 2021.

 

Föreningens ekonomi är i mycket god balans och vi gör ett rejält överskott 2020. Där en stor del kan härledas till minskade kostnader p.g.a. Corona. (Planhyror, domarkostnader och inställda cuper för lagen mm.)

 

Under året har styrelsen färdigställt arbetet med vår uppdaterade ”Mölndalslinje”. Arbetet att få samtliga ledare/spelare/föräldrar att känna till våra värdegrunder fortskrider.

 

Styrelsen ser mycket positivt på klubbens framtid, och fortsatta arbete i enlighet med klubbens mål och vision. En vision som idag lyder:

 

”Vi vill att så många som möjligt, spelar så länge som möjligt och blir så bra som möjligt.”
Kort sagt MÅNGA, LÄNGE, BRA.

 

Styrelsen vill skänka ett stort tack till föreningens 125 betalande ledare och funktionärer för ett strålande arbete under året. Utan vars ideella insatser klubben inte skulle existera.

Nämnvärt är att 100% av våra ledare under året har lämnat in ett begränsat registerutdrag ifrån polisen.

 

Till årets ledare och mottagare av Lennart Strandbergs minnespris utsågs Mats Fors.

 

Ett sista tack till våra sponsorer med Dunross i täten som med sitt stöd bidragit till klubbens värdegrund och att vi sakta men säkert kan höja förhoppningarna på en ny klubbstuga samt en ”egen” konstgräsplan.

 

 

Mölndal 11 januari 2021.

 

Styrelsen/

Ordförande

Mats Pehrsson

Öka på lagkassan - samarbete med Ravelli
2021-02-27 07:52

För att underlätta för lagen att trots Corona samla in lite pengar till sin lagkassa har vi inlett ett samarbete med RAVELLI. Genom detta företag kan lagen sälja stumpor, linnen, underkläder, sängkläder mm. och 100% av förtjänsten går oavkortat till laget som köparen väljer på vår hemsidas länk. Paketen kostar i snitt 200:- och 55:- går till laget. 


https://partner.ravelli.se/se/landing/if-molndal-fotboll


Med detta sagt vill vi påpeka att i vår förening får det aldrig finnas något krav att sälja/köpa någonting, utan alla försöker efter bästa förmåga när det gäller att förstärka lagets egen kassa.

TACK för den här säsongen!
2020-10-22 20:48

Ännu ett fantastiskt fotbollsår är på väg att avslutas. Klubben är större än någonsin och mängder av träningar och matcher har genomförts. Fram till 20/10 så är det närmare bestämt 2452 st! Vilken prestation ni alla ledare och spelare gör i vår förening.


På bilderna ser ni våra pojkar födda 05 och 04 när de firar sina respektive seriesegrar 2020. Även Mölndals Herrjuniorer vann sin serie så framtiden ser enormt ljus ut på herrsidan.


På Damsidan såg våra duktiga tjejer tillsammans med Mossens BK länge ut att ta hem serien i div 3 men slutade tillslut på en mycket hedrande 3:plats. Det skall bli spännande att följa damerna i Futsalens div 1 under vintern.

Framgångarna är många och glädjen är stor.

Styrelsen tackar och gratulerar!

Erbjudande till alla medlemmar från INTERSPORT!
2020-09-09 11:31

Den 7–13/9 önskar INTERSPORT alla medlemmar välkomna på exklusiva

Föreningsdagar. Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*.


Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din

smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden

FÖRENING25 på intersport.se.

 

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

 

  foreningsdagar_v37.pdf »*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Uppdaterad info om publik på matcher
2020-08-14 17:48

Hej Supporters till  IF Mölndal Fotboll!

Svenska fotbollsförbundet har släppt lite på Coronarekommendationerna gällande publik till ungdom och representationslag (under div 2) och gått ifrån ”ingen publik” till max 50 personer.


Ni är alltså välkomna tillbaka för att titta på fin fotboll, match och träning under förutsättning att det inte är fler än så runt planen. (Spelare och funktionärer räknas ej.)

I de fallen när flera matcher spelas samtidigt på tex. Freja el. Åby ber vi publiken att sprida ut sig så mycket det går för att undvika trängsel och att hemmalagens ledare och föräldrar ansvarar för att publikantalet inte överskrider 50 totalt runt en 11-mannaplan.  

Vi vill samtidigt uppmärksamma om att olika klubbar kan ha olika policys/tolkningar (vissa föreningar tillåter fortfarande inte publik) och att det är föreningen som arrangerar hemmamatchens regler som gäller. Styrelsen IF Mölndal Fotboll.

Nyheter från våra lag
F-08/09, 01/03 09:21 
P-11, 25/02 14:34 
F-08/09, 17/02 15:50 
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook