SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till IF Mölndal Fotboll!
Här klappar hjärtat lite extra för fotboll!!
 
Mölndalshjärtat består av 3 ledord, som tillsammans gör att vi känner glädje att utvecklas tillsammans. 
Det viktigaste är ju att vi känner glädje och har roligt ihop.
 
Våga: Om man vågar så kommer man att lyckas.
 
Uppmuntra och berömma: Det känns alltid bra att få uppmuntran. Om man lyckas med något vill man höra, bra gjort. Om man tappar bollen eller inte lyckas till 100% vill man höra, ”kom igen, vi tar tillbaka bollen” eller ”bra försök nästa gång går det”.
 
Arbetsinsats: Det finns dagar när det inte funkar, ge inte upp, du kan alltid göra en 100% kämpainsats. Att ge 100% är alltid tillräckligt.
Förlängt avtal med Intersport/Adidas
2021-11-30 16:48

I dagarna förlängde vi avtalet ytterligare 4år med vår tidigare materialleverantör Intersport/Adidas.
Vi är mycket glada att vi kom överens säger klubbens materialansv. Liisa och ordf. Mats som efter hårda förhandlingar nu har skrivit på.
Klubben vill samtidigt påminna om att alla köp som görs hos Intersport genererar en bonus till föreningen om man är föreningsansluten, oavsett om det är benskydd eller skidutrustning som inhandlas.

ÖPPEN PROVTRÄNING FÖR DAMER OCH DAMJUNIORER
2021-11-22 15:58

IF Mölndal Fotboll kommer under säsongen 2022 att anmäla ett nytt damlag till div 4 samt två damjuniorlag till seriespel. Vi är ett gott gäng med en tydlig ambition att bli bättre i fotboll som nu vill försöka klättra i seriesystemet och dessutom ha roligt med vår idrott.

 

Du är välkommen att provträna 30/11 och 7/12 kl. 20,00-21,30 på Frejaplan (bakom Aktiviteten)

 

Kontakta Damtränare Anders Winckler innan.

0706-99 96 57
anders@winckler.se

Klubbens dag - inställt 2021
2021-08-23 13:10

Klubben och arrangörer av Klubbens dag har gemensamt beslutat att vi ställer in Klubbens Dag i år. Vår förhoppning har varit att kunna genomföra dagen nu i September men för att inte bidra till ökad smittspridning på något sätt, har vi enats om detta.

 

Vi hoppas att smittspridningen minskar under kommande period och att det kan bli en traditionell Klubbens dag den 6 juni 2022.

Förlust för herrarna i jämnt derby
2021-08-21 01:05

Vädret var med oss och storpublik var på plats. Tyvärr räckte det inte till seger i derbyt mot Fässberg. De tar en snabb ledning med 0-1 efter bara tre minuter på ett fint långskott. 0-2 kommer efter 22 minuter på ytterligare ett skott utifrån. Kort därefter reducerar Acke till 1-2. Tre minuter därefter får Fässberg en straff efter att ha fått en spelare fälld precis innanför straffområdet. 

Första halvlek går till Fässberg. 

I andra kommer vi ut och för spelet på ett annat sätt. Fässberg backar hem och gör det bra. I minut 72 får vi en straff som Jaime sätter efter att ha väntat ut målvakten på ett iskallt sätt. Vi försöker forcera men lyckas inte ta oss till några riktigt vassa chanser. Fässberg går segrande ur matchen där det inte varit orättvist med en poäng till båda lagen. 

Ett stort tack till all publik som hade kommit till Åby! Det var riktigt roligt att spela inför er!

Hoppas vi ses den 28/8 kl 14 då vi möter Västkurd. 

Förtydligande angående de lättade restriktionerna fr.o.m. 1 juni
2021-06-02 17:50

Från och med tisdag den 1 juni lättas de rådande nationella pandemirestriktionerna vilket påverkar bland annat fotbollsaktiviteterna i landet och möjligheten till publik vid matcher.

Yrkesidrottslag får sedan tidigare både träna och spela matcher, barn födda 2002 eller senare tillåts träna samt spela match en gång i veckan.

 

Från 1 juni vidgas möjligheten till träning, matcher och tävlingar i mindre omfattning för alla åldersgrupper.

 

Från 1 juni tillåts även upp till 500 åskådare på anläggningar som kan erbjuda anvisade sittplatser. På mindre arenor där det inte är möjligt är maxantalet 100 åskådare. Läs mer om det här!

SvFF har också uppdaterad sina riktlinjer. Läs nyheten om det här!

För verksamhet inom Göteborgs Fotbollförbund gäller följande efter 1 juni:

  • Allmänna rekommendationer från VGR här!

Vi har också varit i kontakt med VGR smittskydd och fått följande frågor besvarade:

  1. Resande till och från matcher - kan detta ske i bilar med 4 st spelare i?

Det är okej om förutsättningen är att spelarna/ledare är i samma lag.

  1. Ombyte på arenan dvs tillträde till omklädningsrum och därmed dusch.

Det är okej att byta om och duscha under förutsättning att de olika lagen inte delar omklädningsrum och om det finns möjlighet kan man även dela upp laget i olika omklädningsrum.

Utifrån detta svar har vi framfört önskemål till kommunerna om att öppna upp sina omklädningsrum för i 1:a hand bortalaget vid matcher. Hör efter med din planägare vad som gäller för just er match.

Vår rekommendation är att ombyte och dusch fortsatt skall ske hemma så långt det är möjligt och lämpligt, t.ex. vid kortare resor. Om dusch och ombyte sker på plats, är det viktigt att trängsel undviks.

  1. Kan ledarna samla spelarna inomhus för matchgenomgång?

Nej, dessa genomgångar bör bedrivas utomhus.

  1. Domare eller domarteam kan de byta om och duscha?

De kan byta om och duscha, de skall göra det i annat omklädningsrum eller på annan tid än spelarna.

 

Vi vill också uppmärksamma er på att matcher även efter 1 juni endast får spelas "i mindre omfattning". Tills vi fått ytterligare förtydliganden om det så gäller max 1 match/vecka.

 

 

Med vänlig hälsning

Göteborgs Fotbollförbund

 

Nyheter från våra lag
Damer Futsal, 15/01 21:33 
P-11, 13/01 19:34 
F-08/09, 09/01 14:51 
F-10, 08/01 17:08 
F-08/09, 23/12 16:14 
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook