Vinst i premiären!
2023-04-09 09:02

Äntligen seriepremiär och match mot Näsets SK.

Vi börjar matchen bra och går upp till 2-0. I slutet av första halvlek kroknar vi lite och släpper in två mål. I andra halvlek kommer vi tillbaka och går upp till 3-2. Sedan är det Näsets tur att göra mål genom att kvittera till 3-3. 4-3 görs av vårat ess i rockärmen, Jojo, född 2008.

Vi började bra och tog en rättvis ledning. Sedan slappnade vi av och tappade spelet. Men vi kämpade vidare och hela laget visar bra karaktär. Kul att unga spelare kommer in och gör jättebra ifrån sig. Alltid skönt att vinna jämna matcher.