SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Fotbollsskolan 2020
2020-05-05 15:02
Barn som är födda 2015 är varmt välkomna till IF Mölndals Fotbolls Fotbollsskola. Fotbollsskolan drar igång under våren 2020, vi återkommer med mer med dateum för uppstart.


I Fotbollsskolan börjar man det år man fyller fem och tillhör den i ett år. Vi spelar inga organiserade matcher, utan tränar en gång i veckan. Fokus ligger på att barnen ska ha kul på samma gång som man lär sig grunderna för framtida fotbollsspel. Träningen har betoning på att "bli vän med boll".


Under utomhussäsongen håller vi till på Enerbacken. På vintern tränar vi inomhus i Lackarebäcksskolan.


Ledare till fotbollsskolan
Fotbollsskolans ledartrupp består av föräldrar till barnen. Inledningsvis finns stöd från mera erfarna tränare ifrån klubben och ofta finns det även någon erfaren förälder som är med som ledare. Men till varje fotbollsskola behövs det nya föräldrar som vill vara ledare (vi försöker hålla en hög ledartäthet). Intresserad - skicka ett mail till kansliet eller kom ombytt till första träningen och säg bara till någon av de erfarna ledarna.
 
 
Våra Sponsorer
 
Gilla oss på Facebook